Regnskapstjenester - Jæren Regneskapslag
268.929 liter melk i året
- krever orden i regnskapet

Regnskapstjenester

Vi sørger for at du får et korrekt ført regnskap, og kompetent skatte- og avgiftsrådgiving. Har du ansatte? Vi hjelper med utlønning. For travelt til å sende ut regninger? Vi tar jobben.

Regnskap

Regnskapet er grunnlaget for økonomiske analyser av driften for å finne forbedrings-og utviklingspotensiale. Regnskapsarbeidet omfatter bokføring av bilag som grunnlag for utskriving av regnskapsrapporter, avgiftsbehandling, og utfylling av ligningsoppgaver. Les mer her hvordan du kan redusere kostnadene til regnskapsføring, eller last ned sjekkliste.

Digital bilagshåndtering

Framtida er papirløs - det kan vi konstatere. Med digital bilagshåndtering vil du få en enklere, sikrere og mer effektiv hverdag. Manuelt arbeid vil nå bli automatisert, dette sparer du tid på og du får en bedre oversikt.
Med framtidas digitale løsninger for bilagshåndtering blir regnskapsføreren enda viktigere. God stødig fagkompetanse kan ikke digitaliseres. Dataflyt for landbrukskunder har vi praktisert noen år og med digitalisert bilagshåndtering i tillegg kommer vi langt. Med våre nye muligheter for bilagshåndtering får du mer tid til å jobbe med det som interesserer deg mest, og tid til å nytta vår erfaring og kompetanse som et aktivt styringsverktøy for din din drift. Vi kan også tilby skybasert løsning på fakturering. Spør oss gjerne om råd.

Betaling av regninger

Har du mange regninger å holde styr på, og det er vanskelig å få ordnet betalingen i tide? Vi kan sørge for at dine regninger blir betalt til forfallsdato. Vi må få fullmakt til å belaste din bankkonto, og du må levere/sende oss dine regninger regelmessig og i god tid før forfall. Du får da et helt oppdatert regnskap til en hver tid.

Lønn

Fast månedslønn eller lønn pr time? Det er mye å holde orden på, elektronisk skattekort, A-melding hver måned, skatt og arbeidsgiveravgift annen hver måned og OTP. Hos oss får du kjørt lønn for dine ansatte og vi ordner alt fra A-melding til skattetrekk og arbeidsgiveravgift. Dersom vi har fullmakt til kontoen din betaler vi ut lønna for deg. Har vi ikke fullmakt til kontoen din sender vi deg utbetalingsliste på mail. Ved sykdom og fødelspermisjoner hjelper vi deg gjerne med utfylling av skjema til NAV.

Fakturering

Vi kan fakturere for deg, og det blir bokført direkte i regnskapen din. Dersom du ønsker å fakturere selv kan vi tilby en fakturamodul til vårt regnskapsprogram der du etter fakturering sender en fil på e-post til oss. Denne importerer vi direkte inn i regnskapet ditt.

Purring og inkasso

Vi kan sende ut purringer og renteberegninger til dine kunder for deg. Vi samarbeider med et inkassobyrå som tilbyr sine tjenester gratis for våre kunder.

Årsavslutning med utfylling av ligningsskjema

Vi har dataprogram og kunnskap for årsavslutning med utfylling av ligningskjema for enkeltpersonforetak og alle typer selskap. Vi utfører årsavslutning for bortimot alle som vi fører regnskap for.

Skatt- og avgiftsrådgiving

Vi tilbyr rådgiving i skatte- og avgiftsspørsmål. Vi hjelper til med utfylling av nødvendige skjema, både i den daglige drifta, ved eiendomsoverdragelse, og ved foretaksetablering og lignende.
Ta kontakt med oss
Ønsker du å vite mer om våre tjenester? 
Fyll ut kontaktskjemaet og vi vil kontakte deg innen kort tid.
1. Navn:*
2. Telefon (dagtid):*
3. E-post:*
4. Jeg ønsker å vite mer om:
5. Spørsmål: