1 ledig stillinger - Jæren Regneskapslag
844849395
_DSC2778

1 ledig stilling som rådgiver/regnskapsfører

For å styrke tjenestetilbudet har vi etablert et eget rådgivingsteam innen driftsøkonomi, bedriftsutvikling og strategi. Oppdragsmengden er økende, og vi har ledig stilling som rådgiver/regnskapsfører. Dersom du har beina på jorda, hjerte for landbruk og ambisjoner om å utvikle deg videre, er vi svært interesserte i å komme i kontakt med deg.
 

ER DU VÅR NYE RÅDGIVER/REGNSKAPSFØRER?


Den som blir ansatt vil ha kundeansvar for en del av våre aktive landbrukskunder og vil ellers inngå som en sentral medarbeider i rådgivingsteamet. Ved fastsettelse av konkrete arbeidsoppgaver søker vi i størst mulig grad å finne oppgaver tilpasset den enkelte medarbeider sine interesser og kompetanse. Vi ser behov for å videreutvikle rådgivingsteamet ytterligere og den som blir ansatt vil kunne påvirke utviklingen av dette.
 
Faglig bakgrunn for å søke stillingen kan både være landbruksfaglig og økonomisk kompetanse. Nødvendig opplæring vil vi sørge for.


Vi tilbyr gode lønns- og arbeidsforhold i et godt faglig og sosialt miljø.

Skriftlig søknad med CV kan sendes til klepp@grl.no.
 
Søknadsfrist: Tirsdag 18. mai 2021.


 

Kontakt:


Nærmere opplysninger kan du få av kontorleder Irene Hobberstad på tlf. 51 78 69 97.

Du kan også få mer informasjon på hjemmesida vår www.jaerengrl.no.

Jæren Rekneskapslag SA er et autorisert regnskapslag eid av medlemmene. Vi har ansvar for ca. 1100 regnskap. De fleste av disse er landbruksregnskap, men vi har også et betydelig innslag av andre regnskapsoppdrag. Ved kontoret er det i dag 30 ansatte. Laget har eget kontorlokale knytta til Rogaland Landbrukspark på Særheim i Klepp.